PRVA RADIONICA U KRUPNJU Projekat „Upoznajte blago Podrinja-Edukacija zaposlenih u lokalnoj turističkoj privredi za promotivne aktivnosti i zajedničke nastupe“

1841

Regionalna razvojna agencija Podrinja, Podgorine i Rađevine DOO Loznica u partnerstvu sa gradom Loznica, opštinama Krupanj, Mali Zvornik, Ljubovija, Osečina, i Bogatić i producentskom kućom „Nolimit“ iz Beograda realizuje projekat „Upoznajte blago Podrinja-Edukacija zaposlenih u lokalnoj turističkoj privredi za promotivne aktivnosti i zajedničke nastupe“ koji je podržan od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
Projektom je planirano održavanje četiri dvodnevne radionice. Prva dvodnevna radionica održaće se u Krupnju od 09-10.09.2017. godine. Učesnici radionice, predstavnici JLS, predstavnici turističkih organizacija i uposlenici u turističkoj privredi imaće priliku da razmene svoja iskustva i steknu nova znanja iz oblasti turizma. Medijska promocija zajedničkih vrednosti, medijska kampanja, nastup u elektronskim medijima, turistički proizvod destinacije, obuka za lokalne turističke vodiče, organizacija manifestacija i događaja, seoski turizam, samo su neke od tema o kojma će se razgovarati na radionici.
U narednom periodu održaće se još tri radionice u gradu Loznica od 23-24.09.2017. godine, u opštini Mali Zvornik od 7-8.10.2017. godine i u opštini Osečina od 21-22.10.2017. godine.