ПРВА РАДИОНИЦА У КРУПЊУ Пројекат „Упознајте благо Подриња-Едукација запослених у локалној туристичкој привреди за промотивне активности и заједничке наступе“

1842

Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО Лозница у партнерству са градом Лозница, општинама Крупањ, Мали Зворник, Љубовија, Осечина, и Богатић и продуцентском кућом „Нолимит“ из Београда реализује пројекат „Упознајте благо Подриња-Едукација запослених у локалној туристичкој привреди за промотивне активности и заједничке наступе“ који је подржан од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација.
Пројектом је планирано одржавање четири дводневне радионице. Прва дводневна радионица одржаће се у Крупњу од 09-10.09.2017. године. Учесници радионице, представници ЈЛС, представници туристичких организација и упосленици у туристичкој привреди имаће прилику да размене своја искуства и стекну нова знања из области туризма. Медијска промоција заједничких вредности, медијска кампања, наступ у електронским медијима, туристички производ дестинације, обука за локалне туристичке водиче, организација манифестација и догађаја, сеоски туризам, само су неке од тема о којма ће се разговарати на радионици.
У наредном периоду одржаће се још три радионице у граду Лозница од 23-24.09.2017. године, у општини Мали Зворник од 7-8.10.2017. године и у општини Осечина од 21-22.10.2017. године.