ОДРЖАНА ЕДУКАЦИЈА ПРЕДСТАВНИКА ЛОКАЛНЕ ТУРИСТИЧКЕ ПРИВРЕДЕ У КРУПЊУ

1865
edukacija-lokalna-turisticka-privreda-krupanj

У Крупњу је протеклог викенда, од 09-10.09.2017. одржана прва од четири планиране радионице у оквиру пројекта „Упознајте благо Подриња-Едукација локалне туристичке привреде за промотивне активности и заједничке наступе. На радионици је учествовало двадесет два учесника- представници ЈЛС, туристичких организација и запослени у туристичкој привреди, из града Лозница, општина Крупањ, Богатић, Мали Зворник и Осечина.

Полазнике радионице  су поздравили и пожелели им успешан рад, Томислав Арнаутовић директор Регионалне развојене агенције Подриња, Подгорине и Рађевине  и заменик председника општине Крупањ Предраг Радић.

Учесници су имали прилику да размене своја искуства са колегама из суседних општина уз асистенцију најистакнутијих предавача у области туризма, мр Светлана Зрилић – новинар РТС-а, др Снежана Штетић – професор са Високе туристичке школе, Миланка Цветковић – председник удружења Туризам и манифестације Србија, Милоје Остојић – Туристичка организација Ивањице(маркетинг менаџер Нушићијаде) и Павле Ђукић – менаџер за домаће тржиште у Туристичкој организацији Србије.

Друга радионица планирана је за 23-24.09.2017. године у Тршићу.