ODRŽANA EDUKACIJA PREDSTAVNIKA LOKALNE TURISTIČKE PRIVREDE U KRUPNJU

1122
edukacija-lokalna-turisticka-privreda-krupanj

U Krupnju je proteklog vikenda, od 09-10.09.2017. održana prva od četiri planirane radionice u okviru projekta „Upoznajte blago Podrinja-Edukacija lokalne turističke privrede za promotivne aktivnosti i zajedničke nastupe. Na radionici je učestvovalo dvadeset dva učesnika- predstavnici JLS, turističkih organizacija i zaposleni u turističkoj privredi, iz grada Loznica, opština Krupanj, Bogatić, Mali Zvornik i Osečina.

Polaznike radionice  su pozdravili i poželeli im uspešan rad, Tomislav Arnautović direktor Regionalne razvojene agencije Podrinja, Podgorine i Rađevine  i zamenik predsednika opštine Krupanj Predrag Radić.

Učesnici su imali priliku da razmene svoja iskustva sa kolegama iz susednih opština uz asistenciju najistaknutijih predavača u oblasti turizma, mr Svetlana Zrilić – novinar RTS-a, dr Snežana Štetić – profesor sa Visoke turističke škole, Milanka Cvetković – predsednik udruženja Turizam i manifestacije Srbija, Miloje Ostojić – Turistička organizacija Ivanjice(marketing menadžer Nušićijade) i Pavle Đukić – menadžer za domaće tržište u Turističkoj organizaciji Srbije.

Druga radionica planirana je za 23-24.09.2017. godine u Tršiću.