Održana promocija Javnih poziva

2278
promocija-javnih-poziva

Javni poziv za sufinansiranje jedinica lokalne samouprave za izradu projektno-tehničke dokumentacije i Javni poziv za prijavu projektata za podršku unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture- Gradimo zajedno

Regionalna razvojna agencija Podrinja, Podgorine i Rađevine DOO Loznica, 7. februara 2017. godine u prostorijama Omladinskog centra u Loznici, održala je promociju dva javna poziva: Javni poziv za sufinansiranje jedinica lokalne samouprave za izradu projektno-tehničke dokumentacije i Javni poziv za prijavu projektata za podršku unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture- Gradimo zajedno.

Pravo na korišćenje bespovratnih sredstava imaju jedinice lokalne samouprave , odnosno podnosilac prijave projekta je jedinica lokalne samouprave na čijoj teritoriji je planirana realizacija određenog projekta.

Rok za podnošenje prijava je 13.februar za Javni poziv za sufinansiranje jedinica lokalne samouprave za izradu projektno-tehničke dokumentacije i 17.februar za Javni poziv za prijavu projektata za podršku unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture- Gradimo zajedno.