ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉИ ЛОГО ПАРТНЕРСТВА ПЧЕЛАРА

2631

У уторак 29.05.2018 са почетком  и четвртак 31.5.2018.године у  Пољопривредној школи у Ваљеву и Средњој школи у Крупњу одржана  је  свечане додела награда ученицима чији су радови награђени на регионалном конкурсу који је расписала Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине у оквиру пројекта „Унапређење производње и квалитета меда у мачванско – колубарском округу“ ,који спроводи Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО , а финансира га Швајцарска агенција за развој и сарадњу СДЦ кроз РРДС програм који спроводи конзорцијум партнера НИРАС, Рурални форум Пољске и Партнер Солушнс.

Тема конкурса била је је израда логоа за удружења пчелара мачванско – колубарског региона.

Прилику да учествују на конкурсу за израду логоа пчеларских удружења имале су све школе са територије мачванско колубарског-региона. Прве две награде освојили су Давид Митровић  и Милица Радосављевић,ученици   Пољопривредне школе Ваљево, док је треће место освојила ученица Средње школе из Крупња Јелена Вујић.

Школе из којих долазе награђене ученице и ученик добили су као награду, школску лектиру у вредности од 25.000 динара за прво, односно 20.000 динара за друго и 15.000 динара за треће место.

Награђене ученице и ученик, добили су  као награду 15 тегли меда и књиге у вредности од 2000 динара за прво, односно 10 тегли меда и књиге у вредности од 1500 динара за друго и књиге у вредности од 1500 динара и 5 тегли меда за треће место.

Захваљујући креативности учесника такмичења добили смо лого који симболично представља значај вредног рада и партнерства.

Захвалност за учешће у припреми награда за ученике дугујемо и удружењима пчелара „ Нуклеус“ из Ваљева, „Соколске планине“ из Крупња и удружењу пчелара из Лознице која су донирала мед награђеним ученицима.

Приликом церемоноје доделе награда за најбољи лого, додељене су и дипломе за полазнике курса за пчеларе почетнике из Ваљева , коме је присуствовало 69 полазника од чега је 29 ученица и ученика Пољопривредне школе.