У Љубовији одржана друга по реду обука на тему подршке развоја ММСПП у оквиру пројекта “ Унапређење сарадње и јачање капацитета субјеката регионалног развоја у мачванском и колубарском региону“

2251

Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине организовала је другу дводневну радионицу у оквиру пројекта“Унапређење сарадње и јачање капацитета субјеката регионалног развоја у Мачванском и Колубарском региону“  које партнерски финансирају РРА ППР ДОО и Развојна агенција Србије.

Радионица је одржана 19.11. и 20.11.2018. године у Љубовији, а о значају подршци развоја ММСПП -а говорила је Снежана Селаковић директор конслултанске куће Еffective Time,која је вишегодишње искуству у овој области стекла радећи на позицији директора РРА Златибор,као и на пројектима у области развоја ММСПП на којима је радила као консултант.

sdr
sdr

sdr
sdr

Обуци су присуствовали представници  градова Лознице и Ваљева, општина Крупањ, Љубовија, Мали Зворник, као и запослени у  РРА ППР ДОО.

Теме које су обрађене су обухватале: разумевање потреба ММСПП, сагледавање доступних програма подршке, дизајнирање програма подршке који је прилагођен ММСПП, kао и принципи добре политике подршке развоја ММСПП.

Следећа дводневна обука ће се одржати у Малом Зворнику 10. и 11. децембра 2018 године, а тема ће бити ,, Писање и имплементација пројеката“.