Промоција предузетништва и предузетничке културе

1351

        

   Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине успешно је одржала Инфо дане – „Промоција предузетништва и предузетничке културе“ , ученицима завршних година средње школе “ Свети Сава “ и Гимназије “ Вук Караџић „

 

         У оквиру презентације ученици су имали прилике да чују које су то пословне вештине неопходне за успех у било ком послу, да се оне стичу и тренирају. Које су то предности и мане започињања сопственог бизниса, и на шта све треба обратити пажњу приликом покретања истог. Шта то чини пословну културу, а шта  културно окружење. Представљени су им и примери добре праксе – различити путеви успеха фирми „Микроелектроника“ и „Massife Group“ .

    Акредитована регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО Лозница , у сарадњи са Националном агенцијом за регионални развој спроводи Програм стандардизованог сета услуга за микро, мала, средња предузећа и предузетнике за 2014.годину. У оквиру овог програма поред обука и информација за предузетнике, предвиђена је и промоција Предузетништва и предузетничке културе за ученике завршних разреда средњих шола и студенте завршних година факултета.