Четврти редовни састанак Међуопштинске радне групе за локални и регионални развој

409

У оквиру пројекта „ Унапређење сарадње и јачање капацитета субјеката регионалног развоја у Мачванском и Колубарском округу “ који партнерски спроводе Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО Лозница и Развојна агенција Србије, АРРА Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО Лозница је 19. јуна у Крупњу одржала Четврти редовни састанак Међуопштинске радне групе за локални  и регионални развој ( у даљем тексту: МОРГ ).

На састанку је координаторка Пројекта презентовала све активности које су реализоване у оквиру пројекта и анализирао се рад Међуопштинске радне групе за локални  и регионални развој.

               На састанку су разматрани актуелни програми и  пројекти и дати су предлози за нове пројекте који су препознати као значајни за регионални развој и развој свих општина партнера на Пројекту.

Иако је Правилником о раду предвиђено да се одржи најмање 4 редовна састанка годишње на састанку је договорено да ће Међуопштинска радна група за локални  и регионални развој наставити даљу сарадњу и комуникацију међу својим члановима и дати су предлози за унапређење рада и одрживост МОРГ – а у будућем периоду.