„Upoznajte blago Podrinja-Edukacija lokalne turističke privrede za promotivne aktivnosti i zajedničke nastupe“ ODRŽANA ČETVRTA RADIONICA U OSEČINI

1466

U opštini Osečina je od 4-5.11.2017. godine, održana četvrta radionica za zaposlene u turističkoj privredi i za predstavnike jedinica lokalnih samouprva i turističkih organizacija. U okviru projekta „ Upoznajte blago Podrinja-Edukacija lokalne turističke privrede za promotivne aktivnosti i zajedničke nastupe “.
Učesnike radionice je u ime opštine Osečina pozdravio i poželeo im uspešan rad, Svetozar Gačić, direktor turističke organizacije „ Podgorina “.
Učesnici radionice, 24 predstavnika turističkih organizacija i zaposleni u turističkoj privredi, iz opština Krupanj, Bogatić, Mali Zvornik, Ljubovija, Banja Koviljača, Osečina I grada Loznica, imali su priliku da unaprede svoje kapacitete i da razmene iskustva sa kolegama iz susednih opština. Predavači na radionici su bili mr Svetlana Zrilić – novinar RTS-a, Biljana Vukomanović, Regionalna privredna komora Valjevo, Vladimir Ivanov, njnjnj.selo i mr Danijela Milutinović, GU Loznica.