Одржана промоција Јавних позива

2910
promocija-javnih-poziva

Јавни позив за суфинансирање јединица локалне самоуправе за израду пројектно-техничке документације и Јавни позив за пријаву пројектата за подршку унапређења локалне и регионалне инфраструктуре- Градимо заједно

Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО Лозница, 7. фебруара 2017. године у просторијама Омладинског центра у Лозници, одржала је промоцију два јавна позива: Јавни позив за суфинансирање јединица локалне самоуправе за израду пројектно-техничке документације и Јавни позив за пријаву пројектата за подршку унапређења локалне и регионалне инфраструктуре- Градимо заједно.

Право на коришћење бесповратних средстава имају јединице локалне самоуправе , односно подносилац пријаве пројекта је јединица локалне самоуправе на чијој територији је планирана реализација одређеног пројекта.

Рок за подношење пријава је 13.фебруар за Јавни позив за суфинансирање јединица локалне самоуправе за израду пројектно-техничке документације и 17.фебруар за Јавни позив за пријаву пројектата за подршку унапређења локалне и регионалне инфраструктуре- Градимо заједно.