Обавештење развојне агенције Србије о конкурсу за почетнике који је спроведен у 2017. години

3408

ОБАВЕШТЕЊЕ
Програм подршке почетницима за започињање посла – Старт уп
Развојна агенција Србије је у сарадњи са регионалним развојним агенцијама током 2017. године започела реализацију Програма подршке почетницима за започињање посла – Старт уп.

Програм има за циљ отварање нових микро, малих и средњих привредних друштава и предузетничких радњи, као и подстицање отварању нових радних места.

Програм се реализује у две фазе и то:
– Прва фаза Програма – Обуке;
– Друга фаза Програма – Бесповратна средства и менторинг.

Због изузетно великог интересовања за учешће у овом програму и пристиглих преко 1100 пријава, активности у спровођењу Програма трају дуже него што је планом предвиђено.

Како су одбране пројектних идеја пред Комисијом за преглед и оцену пројеката још увек у току, обавештавамо вас да ће коначне одлуке о додели бесповратних средстава у оквиру Програма подршке почетницима за започињање посла – Старт уп бити донете најкасније до краја маја 2018. године.

Све информације у вези са одабраним корисницима средстава подстицаја по овом програму, биће благовремено објављене на интернет страници Развојне агенције Србије. Сви пријављени моћи ће информације о резултатима Програма да добију и од регионалних развојних агенција у којима су поднели пријаве, а биће и писменим путем обавештени о резултатима Програма.

Хвала на разумевању.

Развојна агенција Србије