„Упознајте благо Подриња-Едукација локалне туристичке привреде за промотивне активности и заједничке наступе“ ОДРЖАНА ЧЕТВРТА РАДИОНИЦА У ОСЕЧИНИ

1944

У општини Осечина је од 4-5.11.2017. године, одржана четврта радионица за запослене у туристичкој привреди и за представнике јединица локалних самоупрва и туристичких организација. У оквиру пројекта „ Упознајте благо Подриња-Едукација локалне туристичке привреде за промотивне активности и заједничке наступе “.
Учеснике радионице је у име општине Осечина поздравио и пожелео им успешан рад, Светозар Гачић, директор туристичке организације „ Подгорина “.
Учесници радионице, 24 представника туристичких организација и запослени у туристичкој привреди, из општина Крупањ, Богатић, Мали Зворник, Љубовија, Бања Ковиљача, Осечина И града Лозница, имали су прилику да унапреде своје капацитете и да размене искуства са колегама из суседних општина. Предавачи на радионици су били мр Светлана Зрилић – новинар РТС-а, Биљана Вукомановић, Регионална привредна комора Ваљево, Владимир Иванов, њњњ.село и мр Данијела Милутиновић, ГУ Лозница.