Презенатција Агенције на стручном скупу „Брендирање Мачве и Богатића“.

472
brendiranje-macve-bogatica

У оквиру пројекта „Унапређење животног амбијента, брендирања региона, уз едукацију и останак младих у општини Богатић“који реализују општина Богатић и НВО „АЛБАВЕТ“ Богатић,  у  сали Скупштине општине  Богатић 04. децембра 2015. године, у присуству представника општине, ученика “Мачванске средње школе”, представника Удружења предузетника и грађана,  одржан је стручни скуп под називом „Брендирање Мачве и Богатића“.

На скупу је између осталог речено да  се идентификацијом компаративних предности региона, дефинише  производ, који ће задовољити потребе тржишта и уз адекватан маркетинг микс, попримити елементе бренда, путем којег ће се лакше позиционирати у свести потрошача.

Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине  узела је учешће на  овом скупу кроз  презентацију активности агенције.  

“Улога Регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине, чији је један од оснивача и Општина Богатић, огледа се у стручној помоћи и сарадњи са постојећим али и будућим предузетницима, у циљу њиховог ефикасног учешћа у тржишној утакмици и постизању боље конкурентности”, истакла је  Данијела Марковић, директор Регионалне развојне агенције, Подриња, Подгорине и Рађевине.