Представници РРА ППР ДОО Лозница на 4. међународном привредном форуму о сарадњи

1284

У организацији Развојне агенције Србије (РАС), Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа Републике Српске и Привредне коморе Србије, 15. и 16. новембра 2018.године је на Златибору одржан 4. Међународни привредни форум о сарадњи.

Форум је на једном месту окупио званичнике Републике Србије, Републике Српске, Европске Уније, амбасада, представнике локалних самоуправа, регионалних развојних агенција, привредних комора, али и преко 200 привреднике из Србије, БиХ, Црне Горе, Хрватске, Словеније, Мађарске, Чешке, Русије и Турске.


Тема форума је била подршка предузећима и предузетницима кроз програме финансијске подршке, могућности приступа финансијским фондовима за земље региона, могућности унапређења прекограничне сарадње и регионалног развоја, као и јавно приватно партнерство.

Испред Регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине форуму су присуствовали Љиљана Николић директор РРА ППР, Лидија Вићентић (сарадник за развој МСП, предузетништво и туризам) и  Зоран Ињац (сарадник  за развој пољопривреде и рурални развој).