Одржане обуке за запослене у ЈЛС

854

Регионална развојна  агенција  Подриња, Подгорине и Рађевине  Лозница у оквиру својих редовних активности велику пажњу придаје сарадњи са локалним самоуправама оснивачима у свим аспектима који су битни за њихово функцинисање.  Једна од најважнијих активности коју Агенција сваке године реализује јесте и обука за запослене у јединицама локалне самоуправе и установама и предузећима чији оснивач је јединица локалне самоуправе.

Након консултација које су спроведене  у октобру месецу 2019.године са свим јединицама локалне самоуправе које су наши оснивачи, а везано за теме обука које ћемо организовати 25. новембра 2019. у Крупњу одржана је обука са темом   „Рурални развој“, а  26. новембра 2019. у Малом Зворнику обука са темом „Управљање пројектним циклусом“.  Обуке су биле  једнодневне, а стручни предавач на обукама била је госпођа Ивана Антонијевић, сертификовани предавач Националне академије за јавну управу.

Велико интересовање за ове обуке је резултирало и великим одзивом представника ЈЛС на обукама, а сви присутни на обукама су унапредили своја знања и вештине о наведеним темама и добили нове информације које ће им бити корисне у  будућем раду.