ОДЛИЧНА САРАДЊА СА НАШИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА КРОЗ ДВЕ НОВЕ ОБУКЕ – „МАРКЕТИНГ И ПРОДАЈА“ И „ПРИПРЕМА ПОСЛОВНОГ ПЛАНА И ПОСЛОВАЊЕ СА БАНКАМА“

1398

    Акредитована регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине је успешно организовала још две обуке у месецу октобру за наше предузетнике.

    У сарадњи са колегама из Регионалног центра за развој и европске интеграције из Београда 24. и 25.10.2014. године у Лозници, реализована је обука – “Маркетинг и продаја”.

 

 

   Програм обуке обухватио је следеће теме:

-Зашто је маркетинг важан
– Како да сегментирате тржиште
– Како да се позиционирате на тржишту
– Корисници и степен њиховог задовољства
– Да ли познајете процес продаје
– Како да унапредите процес продаје
– Зашто је комуникација у продаји важна

   Крајњи циљ да обуке био је да полазницима, којих је овога пута било 20,  помогне да што унапреде своје вештине и знања у сегментима маркетинга и продаје и да помогне да што боље пронађу адекватан пут до потенцијалних купаца.

   30. и 31.10.2014.године у Малом Зворнику сертификовани тренери наше АРРА одржали су обуку – “Припрема пословног плана и пословање са банкама”. Програм ове  обуке обухвата следеће теме:
-Сврха пословног планирања
-Важност израде пословног плана
-Процес припреме и израде пословног плана
-Сарадња са банкама

   Обуку је успешно завршило 14 полазника који су упућени у важност пословног планирања и унапредили своје вештине и знања у сегментима  припреме и израде пословног плана,  и начинима сарадње са банкама .