Обука о Е-пословању у Малом Зворнику

1675
eposlovanje-zvornik1

Акредитована регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине из Лознице одржала је у понедељак 6.јуна  у просторијама општинске управе у Малом Зворнику  обуку “Е-пословање“.

Обука је намењена постојећим и потенцијалним предузетницима и МСП сектору, а реализује се у оквиру програма Сет стандардизованих услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике који финансира Министарство привреде.

Полазници обуке су имали прилике да се упознају са појмом Е-пословања, интернет пословања, интернет маркетинга као и са различитим алатима које интернет пружа како би се пословање учинило ефикаснијим и приближило што већем броју потенцијалних клијената.

Главне теме о којима се такође разговарало на обуци јесу и да уколико се озбиљно бавите одређеном делатношћу, и  желите да будете конкуретни на савременом тржишту, морате бити упознати са Е-пословањем, и користити предности које вам нуде савремене  информационо-комуникационе технологије. Са минималним улагањем, можете знатно унапредити своје пословање рекламирањем на интернету и за кратко време стићи до великог броја људи, самим тим  стичете и нове клијенте, али и нове пословне сараднике.

Сви полазници обуке добијају сертификат о успешно завршеној обуци.