Обука о е – пословању у Богатићу

1689
obuka-e-poslovanje-bogatic1

У просторијама општине Богатић, у петак 08.07.2016. године, Акредитована регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине из Лознице одржала је обуку “Е-пословање“.

Обука се реализује у оквиру програма Сет стандардизованих услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике који финансира Министарство привреде и намењена је постојећим и потенцијалним предузетницима и МСП сектору.

Полазници обуке упознати су са појмом Е-пословања, интернет пословања, интернет маркетинга као и са различитим алатима које интернет пружа како би се пословање учинило ефикаснијим и приближило што већем броју потенцијалних клијената.

Основне теме о којима се разговарало на обуци јесу и да уколико се озбиљно бавите одређеном делатношћу и  желите да будете конкуретни на савременом тржишту, морате бити упознати са Е-пословањем, и користити предности које вам нуде савремене  информационо-комуникационе технологије. Са минималним улагањем, можете знатно унапредити своје пословање рекламирањем на интернету и за кратко време стићи до великог броја људи, самим тим  стичете и нове клијенте, али и нове пословне сараднике.

Полазници обуке добијају сертификат о успешно завршеној обуци.