Најава обуке за Е – пословање за МСП сектор

1710

Бесплатна  радионица о електронском пословању за представнике малих и средњих предузећа из Мачванског и Колубарског округа биће одржана  Лозници, у уторак, 10. новембра 2015. у Омладинском центру, Трг Јована Цвијића 66 (Сутерен гимназије „Вук Караџић“) са почетком у 10.00 часова.

Ова обука организује се у оквиру активности пројекта „Развој електронског пословања“ који финансира Европска унија, а реализује се у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Подриња, Подгорине и Рађевине.

Малим и средњим предузећима биће представљене основе електронског пословања и приближен концепт електронске трговине, електронског пословања и дигиталних апликација које се могу искористити као иновативно средство за повећање конкурентности и снижење трошкова пословања.Тренинг ће одржати Синиша Беговић, експерт на пројекту.

Више информација о пројекту „Развој електронског пословања“ можете да потражите на www.eposlovanje.biz, а за сва додатна питања у вези са обуком можете нас контактирати на 011/ 323 5915 и 015/876-096.