Континуиране активности на промоцији актуелних програма подршке привреди у 2021. години

1624

У периоду април – јул  2021.године акредитована регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине Лозница одржала је  5 промоција актуелних програма подршке привредницима и предузетницима. 

У априлу месецу у Лозници је најпре промовисан Програм подршке малим и средњим предузећима за набавку опреме, а потом у Богатићу је одржана промоција Програма финансијске подршке за почетнике у Пословању. На ова два промотивна догађаја окупило се 20 учесника заинтересованох за наведене програме.

У месецу мају у Љубовији је промовисан Програм  подстицања предузетништва кроз развојне пројекте. Том приликом 12 присутних учесника је могло детаљније чути информације о начину аплицирања за нведении програм-

Месец јун је био резервисан за одржавање SME WEEK-a, који је ове године био посвећен подршци малдим предузетницима и женама предузетницама. Овај догађај одржан је у Мајуру, а окупио је 25 учесника.

Почетком јула месеца одржана је промоција Јавног позива за спровођење услуге менторинга. Овој промоцији присуствовало је 10 учесника. Промоције актуелних програма су део услуга које акредитоване регионалне развојне агенције спроводе као активност у  оквиру реализације сета стандардизованих услуга, и обухватају организовање промотивних скупова, инфо-дана, промоција актуелних  јавних позива за подршку привредницима и предузетницима путем локалних и националних медија.