Позив за обуке Интернационализација МССП и пословање на српском тржишту у оквиру пројекта „Западна Србија – Мађарска – могућности за СМАРТ пословање“

1291

27. октобра 2020. године са почетком у 10 часова у сали Скупштине града Лознице, Карађорђева бр.2 одржаће се 2  обуке за представнике МСПП сектора  на тему „Интернационализација МСПП“ и „Пословање на српском тржишту“.

Ове обуке реализује Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине Лозница у партнерству са Регионалном развојном агенцијом Срем из Руме као део активности на  пројекту  „Западна Србија – Мађарска – могућности за СМАРТ пословање“који финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО.

Предавања у оквиру обука ће одржати експерти  Даниел Тавчиоски и Предраг Мујкић, са дугогодишњим искуством везаним за теме интернационализације и пословања на српском тржишту.

У оквиру обуке, биће представљен и „Водич за убрзан успех на страном тржишту“.

Присуство  на обукама можете потврдите на телефон 015/876-096 као и путем мејлa office@rrappr.rs   За додатне информације се можете обратити Милени Марјановић, сваког радног дана од 8 до 16 часова, на телефон 015/876-096 и путем мејла  mmarjanovic@rrappr.rs

Агенду обуке преузети овде.